Marile Minciuni din Timpul Pandemiei

GATA! VREM ADEVARUL!

In data de 04.05.2020, am initiat o Petitie Publica prin care am cerut romanilor sa semneze daca cred ca este necesara inaintarea unei sesizari penale cu privire la decesele „de covid“.

2000 de romani au considerat asta siu au semnat. Aveti aici Petitia. (Vezi petitia AICI)

In data de 18.05.2020 am initiat o alta Petitie Publica prin care am solicitat romanilor sa semneze daca sunt de acord cu actionarea in instanta a operatorilor economici ce aplica legea55/2020 ce obliga termoscanarea, astfel incalcand Ordonanta 21/1992 privind accesul garantat la piata de consum.

7000 de oameni au fost de acord. Aveti aici Petitia

Stimati politicieni, guvernanti si conducatori, noi v-am votat, noi v-am mandatat ca timp de 4 ani sa ne aparati, sa ne respectati si sa va asigurati ca bunastarea noastra, a acestui popor, va fi prioritatea voastra numarul 1. Aveati de facut un singur lucru si doar un lucru singur ca toate cele de mai sus sa functioneze intocmai: SA RESPECTATI CONSTITUTIA.

Ne am saturat de amenintarile voastre, ne-am saturat de iesirile voastre absurde la televiziunile corupte si vandute pe spatii de reclama, ne-am saturat de isteria ce o creati, ne-am saturat de terorismul psihologic diseminat, ne-am saturat  de lupta voastra politica fara sfarsit, ne-am saturat sa asistam la incalcarea declarata a Legii Fundamentale, a Constitutiei Romaniei si de ce ne-am saturat cel mai tare, ne-am saturat de minciuni si cenzura.

Asadar, aceasta organizatie non-guvernamentala si neafiliata politic, aceasta organizatie nefinantata cu vreo directie, aceasta organizatie in numele poporului acestei tari, va cere sa respectati legile in vigoare si Constitutia Romaniei si sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari ce necesita raspunsuri imediate:

  1. Va solicitam sa faceti publica informarea catre Secretarul General al Consiliului Europei prin care ati Notificat Consiliul Europei cu privire la activarea art 15 CEDO, precum si motivele ce au determinat masurile instituite si daca la aceasta data, dispozitiile Conventiei sunt din nou aplicabile?
  2. Conform declaratiei Directorului General al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, toate statele impactate de Pandemia declarata in 11.03.2020, aveau obligatia sa raporteze catre aceasta organizatie. Astfel va solicitam sa expuneti public toate raportarile facute de Romania cu privire la miscarile de mase umane din perioada 8-9 Aprilie 2020 intre Romania si Germania.
  3. Care este documentul emis de Ministrul Sanatatii si care este data emiterii si publicarii in Monitorul Oficial prin care este declarata, in mod oficial, Epidemia de Sars Cov 2 pe teritoriul Romaniei?
  4. Care este dovada statistica si/sau medico-stiintifica care atesta baza si fundamentul declararii epidemiei?
  5. Care sunt masurile intreprinse de autoritatile competente in vederea clarificarii numarului de decese „de Covid-19” raportate la acest moment de Ministerul Sanatatii si Grupul de Comunicare Strategica, avand in vedere declaratiile Secretarului de Stat in Ministerul Sanatatii, Moldovan Horatiu din data de 04.05.2020 si ale Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru din data de 08.05.2020?
  6. Care sunt motivele ce au stat la baza emiterii unui Ordinului de Minstru nr. 436/2020 pentru aprobarea Protocolului specific privind managementul ı̂n caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV2) in vigoare de la 13 martie 2020, act administrativ ce interzice AUTOPSIEREA PERSOANELOR DECEDATE DE COVID 19
  1. Care sunt motivele ce au stat la baza emiterii documentului administrativ denumit „ DEFINITII DE CAZ (..) publicat pe siteul INSP (Vezi document AICI) unde se face mentiunea „Deces la pacient confirmat cu COVID-19

Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu excepția situațiilor în care există o altă cauză clară de deces care nu poate fi în relație cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acută majoră, etc) și la care nu a existat o perioadă de recuperare completă între boală și momentul decesului. Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și COVID-19 trebuie raportata ca și cauza a decesului, independent de condițiile medicale pre-existente care se supectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19. COVID-19 trebuie menționată pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces.”

Consideram ca populatia are nevoie de raspunsuri solide si documentate in aceasta grava criza economica si de incredere. Consideram ca populatia Romaniei a respectat intocmai masurile impuse de autoritati in aceasta perioada si astfel a participat cu aportul incontestabil la derularea in buna oranduire a activitatilor intreprinse in vederea combaterii raspandirii virusului.

Asteptam cu interes raspunsul DVS.