Marile Minciuni din timpul Pandemiei VII – NOSTRADAMUS

Gravitatea a ceea ce se intampla in tara depaseste orice asteptare. Doctrina si santajarea oamenilor implicati in aceasta uriasa masinarie a coruptiei si criminalitatii organizate devin din ce in ce mai periculoase. Guvernanti, Medici, Militari, Parlament, Media, Actori, Politruci si Analisti de tot felul, ameninta in orice forma posibila si intreprind orice le sta in putinta pentru ca starea de frica, starea de anxietate generalizata sa fie mentinuta cu absolut orice pret.

video

Viata noastra ne este analizata si pusa in mainile unor paznici de magazine, furnizorii de servicii de telefonie ne informeaza ca datele noastre, intimitatea noastra, vor putea fi oferite pe tava oricui le va cere, se interzic autopsiile, se platesc familii cu „ajutor de inmormantare“ doar sa accepte ca si cauza a decesului celor dragi, CoVid-19, se comit fapte penale de o gravitate sinistra prin lipsirea de libertate a multor oameni, se distruge un co-sistem oranduit si asezat doar pentru ca Organizatia Mondiala a Sanatatii a Recomandat .

CONVERSATIE TELEFONICA DIRECTOR MEDICAL FURTUNA – SPITALUL COLENTINA

 

Astazi a avut loc la Piata Victoriei o prima exprimare democratica a nemultumirilor.

In timpurile pe care acum le regretam, oamenii erau impartiti in categorii politice, crezuri religioase, pozitii financiare, activisti sau doar agitatori, in functie de interese, nemultumiri sau recrutari. Un protest cu cateva sute de oameni s-ar fi justificat fara probleme pe teoria „ sunt aia cu PSD“ sau „ sunt aia cu Rezist“. Dar astazi, in conditiile in care Premierul Romaniei si-a pus chezasie cariera, moralitatea si in mod sigur libertatea, emitand intr-o disperarea sevragica o OUG privind starea de alerta, cand in ultimele doua zile s-au facut de ras, au incercat in toate felurile posibile sa respecte niste ordine absurde, iar treaba asta a fost extrem de vizibila si extrem de ostentativa, populatia planetei sufera deopotriva. Nu mai exista in situatia data nici o delimitare intre suferinta oamenilor. Toti suntem in aceeasi oala.

Si in aceasta oala ce fierbe, tot 200 de oameni ies la protest in a-si cere drepturile native inapoi?

Scurta analiza a datelor publice:

 1. Hotararea infiintarii Comitetului National Pentru Situatii Speciale de Urgenta a fost luata in data de 23 Ianuarie 2020
 2. 29 ianuarie 2020, la sediul Ministerului Afacerilor Interne are loc o sedinta de urgenta ca urmare a declararii starii de urgenta medicala.
 3. 31 Ianuarie OMS declara starea de urgenta medicala. (????)
 4. 24.02.2020 instituirea carantinei pentru persoanele ce sosesc din 11 comune ale Italiei.
 5. In data de 24.02.2020, in Italia erau inregistrate 229 de cazuri confirmate si 6 decese.(????)
 6. In 09.03.2020 se suspenda invatamantul in Romania.
 7. 7. 11.03.2020 OMS declara Pandemie si recomanda printre altele, inchiderea scolilor.(????)
 8. 13.03.2020, pe site ul INSP  este publicat documentul denumit Protocolul specific privind managementul ı̂n caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV2), din 13.03.2020 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 207 din 13 martie 2020 iar primul paragraf al acestui document stabileste ca “În cazurile spitalizate pentru care în perioada internării în unitatea sanitară se confirmă (reconfirmă) diagnosticul de infecție cu noul coronavirus (SARS-CoV2), evoluția fiind urmată de deces, autopsia medicolegală a cadavrului pentru a confirma/preciza sau completa diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator (teste specifice) nu mai este necesară și este de evitat din cauza riscurilor posibile în condițiile exercitării profesiei și de transmitere a bolii infecto- contagioase la personalul medical. Certificatul medical constatator al decesului va fi completat și eliberat de către medicul curant al pacientului din secția de spital.

Aplicarea acestuia incepe din data de 16.03.2020

 1. 16.03.2020 Presedintele declara Starea de Urgenta. (????)

Pentru o si mai clara evidenta, analizam si datele din cateva alte tari:

SPANIA 

 1. 31.01.2020 – OMS declara starea de urgenta medicala.
 2. 01.02.2020 Primul Caz de Covid-confirmat in Insulele Canare, turist German.
 3. 11.03.2020 OMS declara Pandemie si recomanda printre altele, inchiderea scolilor.
 4. 12.03.2020 inchiderea scolilor
 5. 14 Martie 2020 se declara Starea de Urgenta

https://www.eldiario.es/sociedad/Ultima-hora-coronavirus-mundo-Espana-22-abril_13_1000679924_41952.html

ARGENTINA

 1. 26.02.2020 instituirea carantinei pentru persoanele ce sosesc din 11 comune ale Italiei.
 2. 31.01.2020 OMS declara starea de urgenta medicala.
 3. 11.03.2020 OMS declara Pandemie si recomanda printre altele, inchiderea scolilor.
 4. 12/03/2020 se inchid scolile
 5. 19 Martie 2020 Se declara STAREA DE URGENTA

VEZI DOCUMENT AICI.

Inapoi in Romania :

In 28.04.2020 se publica pe INSP (VEZI DOCUMENT AICI) Documentul de numit „Definițiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus“

Prin care se specifica in mod surprinzator:

 Deces la pacient confirmat cu COVID-19 Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu excepția situațiilor în care există o altă cauză clară de deces care nu poate fi în relație cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acută majoră, etc) și la care nu a existat o perioadă de recuperare completă între boală și momentul decesului. Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și COVID-19 trebuie raportata ca și cauza a decesului, independent de condițiile medicale pre-existente care se supectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19. COVID-19 trebuie menționată pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces.

In urma analizei acestor date, Noi concluzionam:

 1. Romanii vad in viitor
 2. Toate tarile au actionat la ordin in tandem, cu diferenta de 2-3 zile
 3. Documentele ce arata in mod evident ca ceva este in completa neregula, sunt documentele ce interzic autopsia si impun ca orice deces (altele decat cele mult prea evidente, eg. Accident auto sau moarte violenta) sa fie inregistrat cauza mortii ca si Covid-19.

Voi?