Intorsatura pe care a luat-o medicina si tot ceea ce reprezinta aceasta lege sfanta dupa care se ghideaza toti coalitii ei sub denumirea de medici, tinde sa fie sub o noua administratie ce doreste salvgardarea populatiei prin orice scop, prin orice mijloace si cu orice risc, de singurul inamic public declarat, omiprezent, ce a primit numele de COVID-19.
Entitatea ce ne patroneaza corpul, avand un impact ulterior inserarii ei si asupra subconstientului nostru, lasand urme si leziuni in intreaga noastra fiinta cu scopul de a elimina pericolul mai sus mentionat poarta denumirea de MEDICAMENTATIE COVID.
PROTOCOALELE MORTII! – COVID
Primul protocol de tratament a fost aprobat prin Ordinul 487, emitent Ministerul Sanatatii in data de 23.03.2020. Ulterior au intervenit numeroase schimbari de dozaj, jonglari cu diverse tipuri de substituitori pentru medicamentele initiale, pe baza studiilor clinice in desfasurare facute la initiativa O.M.S. dupa cum este mentionat si in ordin, ca de exemplu studiul SOLIDARITY.
Actorii principalii au fost : Remdesivir, Favipiravir, Tocilizumab, Dexametazona, Anakinra, Kaletra, Hidroxiclorochina, Azitromicina, Arbidol, Barticinib, Molnupiravir, Paxlovid si Ritonavir. S-a creat o desfasurare de forte pentru a implementa toata acesta schema medicamentaosa in fiecare spital, ce urma sa fie administrata fiecarui pacient internat pe problematica actuala. S-a urmarit combaterea “virusului” prin forjarea medicamentelor in corpul uman cu toate riscurile posibile.
Au urmat numeroase schimbari si readaptari ale protocolului mai exact de 8 ori, ultimul fiind pe data de 29.12.2021.
TRATAMENT EXPERIMENTAL, COBAII SUNTEM NOI!
Ce reprezinta toate aceste medicamente si mai ales care sunt efectele lor adverse?
Remdesivirul este un antiviral ce a primit titlul de “arma letala” cu autorizatie de punere pe piata conditionata, implementat in situatii de urgenta, Favipiravir a fost introdus in Romania pe autorizatie de nevoi speciale, acest medicament nu are autorizatie de punere pe piata de catre producator, fiind folosit si in cazul Ebola, ulterior interzis din cauza efectelor teratogene pe care le-a provocat.
Kaletra, compozitia rezultanta din combinarea celor doua substante Ritonavir si Lopinavir, acelasi Kaletra care a fost folosit in lupta cu HIV si despre care exista un alt articol detaliat pe pagina OCHR pe care il puteti vizualiza dand click pe link .
Arbidolul care ulterior a fost eliminat din protocol, Hidroxiclorochina cunoscuta sub numele de Plaquenil, aupra caruia Organizatia Cochrane Romania a venit cu o cerere http://www.baicus.ro/Noutati/Cochrane_ro_modif_ordin.pdf pentru inlaturarea lui si a Kaletra din schema de tratament datorita numeroaselor efecte adverse si minorelor rezulate de care au dat dovada.
Toate aceste medicamente au fost create cu scopul de a vindeca, insa dupa ingerarea si asimilarea lor produc efecte negative periculoase pentru corpul uman.
In mai putine cuvinte, tratamentul care este menit sa trateze problema, aduce dupa sine si mai multe probleme.
CE SPUN OFICIALII?
Kwon Jun-wook, oficial în cadrul Agenţiei Coreene pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (KDCA) a declarat statisticile din cadrul unui sondaj realizat online prin care 879 de pacienti vindecati din 965 sustin faptul ca au suferit cel putin un efect advers, asta inseamna 91,1 din intregul procent.
DATE OFICIALE DIN PROSPECTE!
“Agenția Europeană pentru Medicamente a suspendat temporar obligația de depunere a rezultatelor studiilor efectuate cu Remdesivir la una sau mai multe subgrupe de copii și adolescenți” acest citat este preluat din prospectul Remdesivir “
“Proprietățile farmacocinetice ale remdesivirului au fost investigate la voluntari sănătoși. Nu sunt disponibile date farmacocinetice provenite de la pacienți cu COVID-19”, un alt citat din acelasi prospect.
Prin numeroasele daune pe care le poate provoca administrarea acestui medicament, ca de exemplu hipersensibilitatea, eruptia cutanta tranzitorie si cefalee se numara si bradicardia sinusala ce are o frecventa necunoscuta.
In cazul Favipiravir daunele pot avea o amploare mult mai mare, pe langa efectele teratogene pe care le are prezinta riscul aparitiei unei noi serii de afectiuni declarate, atat cu frecventa cunoscuta cat si necunoscuta precum citam din prospect “soc, o reacție alergică severă (urticarie, dificultăți de respirație sau de înghițire cauzate de o umflare cu debut brusc a gâtului, feței, buzelor sau gurii). Comportament anormal, cum ar fi agitaţie şi mişcări necontrolate care pot provoca o cădere, Inflamație pulmonară (pneumonie) Inflamație severă a ficatului (hepatită fulminantă), afectiuni hepatice, îngălbenirea pielii și a ochilor (icter)”.
“Reacții cutanate severe, incluzând erupții cutanate, ulcerații ale gurii, gâtului, nasului sau organelor genitale, roșeață, vezicule sau descuamare a pielii (necroliză epidermică toxică, sindrom Stvens-Johnson). Leziuni renale acute modificari ale sângelui (scăderea numărului de globule albe și trombocite) simptome ale sistemului nervos și simptome psihiatrice (cum ar fi pierderea conștienței, incapacitatea de a se concentra, comportament neobișnuit, halucinații, manii, convulsii)”.
Mergem mai departe si verificam reactiile adverse ale Dexametazonei: “o posibilitate mai mare de infecții, inclusiv infecții virale și fungice de exemplu, difterie; reapariția tuberculozei sau a altor infecții, de exemplu infecții oculare, dacă le-ați avut deja”.
“ Reducerea numărului de celule albe din sânge sau un număr crescut de celule albe din sânge, coagulare anormală – O reacție alergică la medicament, inclusiv reacție alergice gravă, care poate pune viața în pericol (care ar putea apărea ca o erupție trecătoare pe piele și umflarea gâtului sau limbii și, în cazuri severe, dificultăți în respirație sau amețeli)”
La 5 din 100, conform datelor inscrise pe prospect citam “putem avea reactii de tipul depresie, inclusiv gânduri de sinucidere, euforie (manie) sau stări sufletești schimbătoare, – anxietate, probleme cu somnul, dificultate în gândire sau confuzie și pierdere a memoriei, a simți, vedea sau auzi lucruri care nu există; gânduri stranii și înfricoșătoare, schimbarea modului în care acționați sau sentiment de singuratate”.
Toate aceste antibiotice, antivirale si inhibitoare mai sus mentionate, implementate in intreg sistemul de sanatate prin multitudinea de protocoale publicate incepand cu data de 23.03.2020 prezinta mari riscuri asupra organismului si pot lasa traume exacerbate.
CONCLUZII!
Intrebarile care ne vin inevitabil in minte dupa confruntarea cu acest tip de informatie sunt urmatoarele …
Tratamentul poate provoca daune mai mari sau egale cu daunele la care suntem deja expusi? Schema medicala este corecta pentru situatia actuala? Tinand cont de numarul de decese raportate presupunem un raspuns deja evident pentru problematica studiata.
In ce alte situatii s-au folosit acest tip de medicamente?
Ne luptam cu un virus? Aceasta este in continuare o întrebare fara raspuns…
Patricia Bucatica