DESPRE NOI

CINE SUNTEM

Activismul este singura forma prin care cetateanul poate lupta impotriva unui sistem statal defectuos si corupt. Faptul ca la cel mai inalt nivel de conducere al unei tari, se afla politicieni ce au calitatea de INCULPATI in dosare penale, indiferent de infractiunile pentru care sunt cercetati si trimisi in judecata, este doar culpa societatii ce permite aceasta anomalie.
Suntem un grup de activisti, profesionisti in diferite domenii de activitate, ce am hotarat ca vom face tot ceea este necesar pentru reducerea riscurilor asociate crimei organizate.
Avocati, juristi, programatori, economisti, ofiteri in rezerva, jurnalisti, ne am adunat in jurul aceleiasi nemultumiri: crima organizata, flagel extins astazi la cel mai amplu nivel al ultimilor 30 de ani.

Destructurarea si asasinatul economic al anilor ‘90, clanurile violente constituite in anii 2000, sunt episoade infantile prin comparatie cu ceea ce se petrece astazi la orice nivel si in orice sector al societatii romanesti.

Credem ca prin actiuni sustenabile, prin actiuni vizibile si cunoscute atat local dar si international, vom reusi, cu sprijinul autoritatilor competente, sa incetinim coruptia, furtul si crima organizata in sectoarele vitale ale unei societati ce se indreapta vertiginos spre un colaps atat economic cat si socio-demografic.

Daca va pasa si daca regasiti aceleasi valori si aceleasi puncte de vedere, puteti sprijini aceasta organizatie.

Cu informare către:

O.D.I.H.R.
Office for Democratic Institutions and Human Rights

În protocol cu:

A.N.P.
Administrația Națională a Penitenciarelor

TOP
error: Continut protejat!