DESPRE NOI

CINE SUNTEM

Activismul este una dintre cele mai curajoase forme prin care cetateanul poate lupta impotriva unui sistem statal defectuos si corupt. Faptul ca la cel mai inalt nivel de conducere al unei tari se afla politicieni ce au calitatea de inculpati in dosare penale, indiferent de infractiunile pentru care sunt cercetati si trimisi in judecata, reprezinta un aspect extrem de ingrijorator fata de care societatea nu ar trebui sa ramana tacuta.

Suntem un grup de activisti, profesionisti din diferite domenii de activitate, decisi sa facem tot ceea este necesar pentru reducerea riscurilor asociate crimei organizate.

Echipa noastra este formata din avocati, juristi, programatori, economisti, ofiteri in rezerva, jurnalisti - oamenii uniti de catre aceeasi nemultumire - crima organizata, un flagel extins astazi la cel mai amplu nivel al ultimilor 30 de ani.

Destructurarea si asasinatul economic al anilor ‘90, clanurile violente constituite in anii 2000, reprezinta doar o parte a problemelor tarii, care pot fi surclasate ca grad de amenintare la securitatea nationala de ceea ce se petrece astazi in multe sectoare al societatii romanesti.

Credem ca prin actiuni sustenabile si vizibile, cunoscute atat local dar si international, vom reusi, cu sprijinul autoritatilor competente, sa incetinim coruptia, furtul si crima organizata in sectoarele vitale ale unei societati care se indreapta vertiginos spre un colaps atat economic cat si socio-demografic.

Daca va regasiti in valorile si puncte de vedere evocate, ne puteti sprijini pentru binele comun al societatii noastre.

DONEAZĂ

Cu informare către:

O.D.I.H.R.
Office for Democratic Institutions and Human Rights

În protocol cu:

A.N.P.
Administrația Națională a Penitenciarelor

Susținem:

TRANSPARENCY INTERNATIONAL
The global coalition against corruption

TOP
error: Alertă: Conținut protejat !!